SharePoint 2013 – Office Web apps not working in Chrome

In IE my OWA is working fine but in Chrome I am getting the following error (to start previews, please log on by opening the document)

OwaChrome

in my OWA ULS logs when I try to preview a document:

Health report by WebOneNoteWatchdog: Agent: WebOneNote, eventId: 1206, eventType: Error, categoryId: 0, eventMessage: <?xml version=”1.0″ encoding=”utf-16″?> <HealthReport xmlns:xsd=”http://www.w3.org/2001/XMLSchema&#8221; xmlns:xsi=”http://www.w3.org/2001/XMLSchema-instance”&gt; <HealthMessage>WebOneNoteWatchdog reported status for WebOneNote in category ‘Ping’. Reported status: Contact the OneNote.ashx web service failed with an exception: System.Net.WebException: The underlying connection was closed: Could not establish trust relationship for the SSL/TLS secure channel. —&gt;

Health report by WebOneNoteWatchdog (persistent): Agent: WebOneNote, eventId: 2206, eventType: Error, categoryId: 0

Even after I opened the document this warning doesn’t go away.

The certificates are valid. IE is not complaining and also Chrome is not complaining when I open the page/documents. So it looks like this is an issue with Chrome only.

 

 

 

Advertisements


Categories:SharePoint, SharePoint 2013

Tags: , , ,

Please leave a comment or feedback

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.

%d bloggers like this: